torstai 29. elokuuta 2019

Käytätkö Hämeenlinnanväylän tai Vihdintien seutubusseja?

Meillä HSL:ssä on käynnissä tällä hetkellä myös muita linjastosuunnitelmaprojekteja tämän Haagan linjastosuunnitelman lisäksi. Teitä lukijoita saattaakin kiinnostaa Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma, joka liippaa tämän Haagan projektin suunnittelualuetta.

Linjan 300 reitti Elielinaukiolta Mannerheimintietä Vihdintielle ja Pähkinärinteen kautta Myyrmäkeen. Linjan 400 reitti Elielinaukiolta Mannerheimintietä Hämeenlinnanväylälle, josta Myyrmäen ja Martinlaakson kautta Vantaankoskelle.
Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien toinen luonnos: runkolinjat 300 ja 400.
Käytätkö Elielinaukiolta lähteviä Hämeenlinnanväylää tai Vihdintietä pitkin kulkevia seutubusseja? Jos vastasit kyllä, niin käypä tutustumassa Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien blogissa toiseen linjastoluonnokseen, joka julkaistiin viikko sitten!

Linjastoluonnoksessa esitetään esimerkiksi, että perustettaisiin runkolinja 400 Elielinaukio–Hämeenlinnanväylä–Martinlaakso–Vantaankoski ja runkolinja 300 Elielinaukio–Vihdintie–Pähkinärinne–Myyrmäki. Runkolinjat korvaisivat nykyiset seutulinjat 321, 322, 332, 411, 415, 421, 435 ja 436. Luonnosta voi kommentoida sunnuntaihin 8.9. asti täällä.

PS. Haagan liikkumiskysely on auki viimeistä päivää sunnuntaina 1.9. –vielä ehdit vastata täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.