torstai 15. elokuuta 2019

Vastaa liikkumiskyselyyn!

Kuvituskuva Haagan linjastosuunnitelman liikkumiskyselystä.
Haagan linjastosuunnitelman karttapohjaiseen liikkumiskyselyyn voit vastata 1.9. asti.
Olemme nyt avanneet liikkumiskyselyn, jolla kartoitamme Haagan, Lassilan, Kannelmäen, Maununnevan, Hakuninmaan ja Kuninkaantammen alueilla kulkevien liikkumistottumuksia. Lisäksi toivomme saavamme ideoita linjastosuunnittelun tueksi. Kysely painottuu nykyisten bussilinjojen 40, 41, 42 ja 43 liikennöintialueelle.

Vastaa kyselyyn osoitteessa: https://app.maptionnaire.com/fi/6556/

Liikkumiskyselyyn voit vastata 1.9.2019 asti. Kyselyyn voit vastata myös, vaikka et käyttäisi ollenkaan joukkoliikennettä. Vastaamiseen menee noin 5–10 minuuttia.

Käy siis vastaamassa ja kerro omista ja perheenjäsentesi matkoista, joiden lähtö- tai määränpää on linjojen 40–43 liikennöintialueella. Kysymykset koskevat matkojen suuntautumista sekä alueen joukkoliikennettä ja sen kehittämistä.

Toivomme, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, joten kerro kyselystä eteenpäin tuttavillesi!

12 kommenttia:

  1. Vihdoin tämä uudistus tehdään!! On tätä odotettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihanaa! Keväällä kehitettin poikittaisyhteyksiä päättämällä lopettaa kaikki suorat poikittais- ja lähiyhteydet sekä yksi suora linja keskustaan Etelä-Haagasta ja nyt ilmeisesti kehitetään lisää poistamalla loputkin suorat yhteydet keskustaan. Ainakin vaihtoehtoiset päätepysäkit keskustassa ja reitit Töölön läpi tulevat todennäköisesti kutistumaan yhteen linjaan. Kehitys on kiva sana.

      Poista
  2. 43 voisi Kaaren jälkeen siirtyä Hämeenlinnan väylälle, ei ajaa Haagan kautta. Linja täytyy ajaa keskustaan saakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan myös! 43 mutkittelee ihan liikaa, koska kiertää Haagan läpi. Haagaan voi mennä joku toinen linja sitten.

      Poista
    2. Just. Ei Haaga tarvitse bussiyhteyttä!!

      Poista
    3. kulkeehan haagaan linjat 56,52 ja 41

      Poista
    4. Näyttelijäntiellä tarvitaan myös bussiyhteyksiä ja liikkumista lähi- ja kaukopalveluihin.

      Bussit 56,52 ja 41 ajavat aivan eri reittejä kuin linja 43. Tässä pitää huomioida 43:n liikenneöinti sekä Kaaren etelä- että pohjois-suunnassa. Näyttelijäntielle (siis Pohjois-Haagaan) pitää myös jättää useampi linja, koska alueella on paljon opiskelijoita/vanhuksia ja muita ihmisiä, joilla ei ole autoa eikä autojen määrää jo nyt ruuhkaisella ja lähes parkkipaikattomalla alueella voi lisätä. Linja 43 on palvellut Pohjois-Haagaa ja Kannelmäkeä hyvin yli kymmenen vuoden ajan ja suurin matkustajamäärä on varmasti tullut näiltä alueilta. Kuninkaantammeen, jossa matkustajamäärä tulee varmasti kasvamaan, voisi tehdä oman linjan, johon myös Hakuninmaa laitettaisiin, jolloin heidän linjansa ei tarvitsisi kulkea Haagan alueiden läpi, vaan Hämeenlinnanväylää pitkin.

      Poista
  3. Nyt vaan vastauksia itsekkäällä ajatuksella ja älkää omistako autoa niin silloin "todellinen tarve" on ��

    VastaaPoista
  4. pelkään että maununneva menettää sen ainoankin bussinsa tässä uudistuksessa. älkää lopettako 42-linjaa!

    VastaaPoista
  5. Kuninkaantammelaisena sitä mieltä, että 415 linja 413 tilalle. 415 palvelisi paremmin, koska tällöin olisi suora yhteys Jumboon, lentokentälle sekä lähelle Tammiston kauppatietä. 415 vuoroväli tiheämmäksi ja liikennöinti myös iltoihin ja viikonloppuisin. 415 todella hyvä linja! Lisäksi 66 jatko Kuninkaantammeen niin saataisiin suora yhteys Sörnäisiin metrolle.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.