tiistai 1. lokakuuta 2019

Tervetuloa asukastilaisuuteen 24.10.!

Järjestämme Haagan linjastosuunnitelmasta asukastilaisuuden Pohjois-Haagassa torstaina 24. lokakuuta kello 18. Tilaisuudessa esittelemme Haagan alueen linjastosta tehtyä luonnosta. Suunnittelualueen asukkailla sekä alueella työskentelevillä ja liikkuvilla on mahdollisuus kommentoida linjastosuunnitelmaluonnosta ja esittää kysymyksiä tilaisuudessa.

Asukastilaisuus:


Torstaina 24.10.2019 kello 18:00-19:30 Valkean talon auditorio, Ilkantie 4, Helsinki

Tilaisuus alkaa kello 18 HSL:n joukkoliikennesuunnittelijoiden esityksellä. Tämän jälkeen on varattu aikaa yhteiseen keskusteluun ja kysymyksiin.

Huomioithan, että järjestämme vain yhden asukastilaisuuden eli jos haluat keskustella luonnoksesta suunnittelijoiden kanssa, niin tule 24.10. paikan päälle!

Linjastoluonnos tulee kommentoitavaksi tänne blogiin ennen tilaisuutta eli oman mielipiteensä voi kertoa myös kommentoimalla blogiin.

A-ständi, jossa lukee HSL:n asukastilaisuus.
Tule asukastilaisuuteen kuulemaan suunnitelmista ja vaikuttamaan lopulliseen linjastoon!

6 kommenttia:

  1. Miksi tämä tilaisuus järjestetään vain Haagassa vaikka linjastosuunnitelma heikentää paljon laajemman alueen kulkuyhteyksiä? Kuninkaantammesta, Kannelmäestä, Lassilasta ym. tulevat tuskin mahtuvat tuohon tilaisuuteen eivätkä kaikki haagalaisetkaan. Linjastosuunnitelmaa vastaan kerättävään adressiin on yhdessä päivässä kerätty jo yli 500 nimeä.

    VastaaPoista
  2. Hei,

    ja kiitos kysymyksestäsi! Kartoitimme Haagan ja Kannelmäen alueelta sopivaa paikkaa. Tilojen saatavuuden ja koon sekä sijainnin puolesta valikoitui Valkea talo. Useat suunnittelualueen bussilinjat, kuten esimerkiksi 40, 41 ja 43 ajavat paikan ohi. Myös Huopalahden asema on kävelymatkan päässä.

    Tyypillisesti asukastilaisuuksiin on osallistunut 30-60 henkilöä, joihinkin yli 100. Valkean talon auditorion kiinteässä katsomossa on 175 istumapaikkaa, minkä lisäksi on seisomapaikkoja tarjolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, että myös kyseisen rakennuksen liikenneyhteydet heikkenevät rajusti, kun olette päättäneet lakkauttaa lähes kaikki ohikulkevat bussilinjat.

      Poista
  3. Onko tosiaan niin, ettei HSL kykene kuin yhteen tilaisuuteen? Toisaalta vaikuttaa siltä, ettei kommenteilla ja sitä myötä kai tilaisuurellakaan ole mitään vaikutusta, suunnitelmat toteutetaan kommenteista huolimatta

    VastaaPoista
  4. Miten öääsen vuorotyöhön Hyks Kolmiosairaala,valtakunnallinen kantasolusiirtokeskus?Olemne sen takia asuneet kaliissa omistusasunnossa,että pääsen töihin ,olijoulu ta juhannus.37 v työkokemus,että ei yhteiskunnan ja leukemiapotilaiden kanbalta olkenkaan järkev,että lopetan työt/vsihdan työpaikka?Polvessa polvikierukks hajalka,nivrltikkoa ,selän ja niskan ahtsumst jne.,en kykene ajamaan pyörällä.No,jos laitetasn polveen protesi aiemmkn!Mihin asti pitää kävrllä,että löytyy lähin Meikkuun menevä bussi?Nyt jo HSL maksattaa lipunkorotuksilka kauempa liikkuvien matkoja.14pv bussilippu kallistui 28.4etill40 4e suunnilleen.Ostan kertslippuja tai mies vue autollajozkus töihin(minulka ie ajokirttia).No,mämden sutokouluun,hankin käytetyn auton,jos jaksan rehdä enää töiyä.Tämö on jotain ennenkuulumatonta!Mistäs Hyks sitren työntekijät keksii tähän huonosti palkattuun hoitotyöhön??

    VastaaPoista
  5. Surkeasti suunniteltu nämä uudistukset kysymättä Pohjois-Haagan asukkaiden mielipidettä tästä linjojen muutoksesta vain vähän vastasi ja tällä alueella asuu paljon enemmän asukkaita olisi ollut hyvä kuunnella myös vanhempaa väestöä todella tökeröä HSL ja edeltäjien asiakas vuodesta 1962.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.